Verbeteringen aan website

Hoi allemaal,

Sinds het brainstormen op de jaarvergadering is Rubisco bezig met het verbeteren van website en forum.

 • Actielijst

Er is een actielijst met verbeteringen opgesteld. Deze is hier te zien:
Verbetering functionaliteiten website Rubisco en NBO forum
Heb je nog andere ideeën voor verbeteringen, mail deze dan aan het bestuur.

 • Berichten

Het is nu voor iedereen mogelijk om berichten op de Rubisco website te zetten. Je komt daar door in wordpress in te loggen. Daarna vind je in het ‘dashboard’ de tab ‘berichten’.
Houd er rekening mee dat berichten in alle categorieën alleen door olympisten gelezen kunnen worden, behalve de categorie ‘Openbaar bericht’.

 • Reacties

Men kan ook reageren op berichten. De schrijver van het originele bericht moet ‘reacties toestaan’ aanvinken. Hierna kan iedere olympist reageren op een nieuwsbericht op de website.

 • Foto’s

Het is ook mogelijk om foto’s te plaatsen. Hiervoor gebruiken we NextGEN Gallery. Voeg een nieuwe gallery toe en upload de foto’s. Je kunt de foto’s dan in een bericht erbij plaatsen.

2 reacties op “Verbeteringen aan website
 1. Bert Massop schreef:

  Houd er rekening mee dat berichten in alle categorieën alleen door olympisten gelezen kunnen worden, behalve de categorie ‘Openbaar bericht’.

  M.b.t. uniformiteit van externe communicatie is het m.i. verstandiger om de laatste categorie alleen schrijf-toegankelijk te maken voor bestuur (en evt. gerelateerde commissies).

  Mag ik verder voorstellen om de sponsor/reclame te doen verdwijnen na inloggen (vanzelfsprekend m.u.v. de sponsorpagina)? Anders zal ik zelf een Adblock Plus-regel gaan schrijven die dit voor me doet.

  P.S. Dit is dan gelijk een check of iemand deze pagina leest :-)