Midzomerfeest

Ieder jaar rond midzomernacht wordt dit feest georganiseerd. Een gezellige bijeenkomst waarin de nieuwe lichting olympisten beter kennis kan maken met elkaar en met oudere olympisten. Het midzomerfeest is de eerste activiteit die is geïnitieerd door stichting Rubisco en zal jaarlijks terugkeren.

Midzomerfeest 2015

Het vierde midzomerfeest had als thema “It’s Greek to me”. Vol goede moed trokken olympisten vanuit heel Nederland naar de Olympos, ook wel Nistelrode. Toen ze daar aangekomen waren, bleek dat de god Poseidon in een teddybeer was veranderd! Na een spannende tocht door de omgeving rond Nistelrode werd het probleem opgelost en konden de olympisten genieten van een heerlijke Griekse barbecue.

Commissie
Hanneke Leegwater
Nienke Nobel
Jeroen Nuijen
Rik van der Stelt

Midzomerfeest 2014

Op 21 juni 2014 kwamen vele superhelden bij elkaar in het ieder bekende Vlijmen voor een mooie dag met als thema “superheroes assemble”. Een recordaantal olympisten hebben samen de wereld gered in een olympistische speurtocht, heerlijk gebarbecued en natuurlijk veel gepraat. Voor de nieuwe olympisten was dit dé gelegenheid om kennis te maken met alle alumni die hen zijn voorgegaan en aan de geluiden te horen, was dit erg geslaagd!

Commissie
Kyra Defourny
Dorieke Grijseels
Hanneke Leegwater
Clio Plowman
Imma Six

Midzomerfeest 2013

Het Midzomerfeest 2013 vond plaats op 29 juni in Amersfoort. Het thema was “Een Zweeds Midzomerfeest”. Er werd kwartet gespeeld met Zweedse personen, er was een tocht waarbij hilarische foto’s zijn gemaakt en natuurlijk de barbecue! We hopen dat jullie het allemaal naar jullie zin hebben gehad!

Commissie
Leon Loopik
Jeroen Nuijen
Stephen Skocpol
Rob Verlinden

Midzomerfeest 2012

Op zaterdag 23 juni 2012 werd het Midzomerfeest in Amsterdam gehouden. Leonie Cazemier, Imma Six, Nienke Nobel en Stephen Skocpol waren de organisatoren. Het thema was “Roald Dahl” en er werden daarom onder andere ‘optredens’ uit zijn boeken opgevoerd. Een hete barbecue en lekkere chocoladefondue maakte het feest compleet. Het motto uit de uitnodiging: “There are no strangers in here, just friends you haven’t met.” sloeg duidelijk aan, want er was een leuke grote groep olympisten gekomen uit veel verschillende jaargangen. Het was beregezellig en zeker voor herhaling vatbaar!

Commissie
Leonie Cazemier
Nienke Nobel
Imma Six
Stephen Skocpol