Sponsoren

De Stichting voor Alumni der Biologie Olympiade “Rubisco” heeft contact met een groot netwerk van oud-deelnemers aan de Biologie Olympiade (sinds 1991). De nieuwste alumni zijn net of bijna klaar met hun middelbareschooltijd en de oudere alumni hebben carrière gemaakt en een gezin gesticht. Een gemeenschappelijke eigenschap is echter hun deelname aan de finale van een olympiade, waarmee zij hebben laten zien zeer getalenteerde, bijzonder gemotiveerde en breed geïnteresseerde personen te zijn met een voorliefde voor bètawetenschap.

Als sponsor van Rubisco heeft u de unieke mogelijkheid om in contact te komen met deze groep mensen. Of dit nu is om hen te stimuleren tot een studiekeuze, of hen een uitdagende bijbaan, stage of werk aan te bieden, onder de alumni zult u geïnteresseerden vinden.

Zet u zich in voor excellentie en het stimuleren van toptalent? Neemt u dan contact met ons op.

Rubisco ondersteunt het organiseren van wetenschappelijke en ontspannende activiteiten voor en door alumni en geeft enkele malen per jaar een nieuwsbrief uit.

Huidige sponsoren

Stichting Biologie Olympiade Nederland
De Stichting Biologie Olympiade Nederland (SBON) organiseert elk jaar de eindronde in Nederland. Rubisco assisteert de SBON en we zijn bij veel activiteiten betrokken.