Nieuw bestuur

Uiteindelijk is er dan toch een nieuw bestuur gevonden! Michiel Bouwhuis neemt het over van Hanneke Leegwater als voorzitter, Jord van der Vliet vervangt Remie als de nieuwe penningmeester, Wieke Bergers is de commissaris intern en Han Mertens blijft secretaris. We willen Remie en Hanneke natuurlijk hartelijk bedanken voor hun inzet de afgelopen jaren. Als nieuw bestuur willen we de Rubisco-gezelligheid in stand houden en ons best doen om alle oud-olympisten, nieuw of oud, passief of actief, daarbij te betrekken. Ben je dus een gezellig uitje aan het plannen of heb je een leuk nieuw idee voor een activiteit? Stuur ons even een mailtje en wij kunnen je helpen iedereen te bereiken.

Het nieuwe bestuur is dus:
Michiel Bouwhuis – Voorzitter
Han Mertens – Secretaris
Jord van der Vliet – Penningmeester
Wieke Bergers – Commisaris Intern

Nieuwe bestuursleden

Na drie respectievelijk twee jaar van volle inzet voor Rubisco hebben Nienke Nobel en Marije van der Knaap het bestuur verlaten. Met taart en wijn werd van de wisseling op 1 april een heugelijke dag gemaakt. Die dag werd Han Mertens geïnstalleerd in het bestuur; hij zal de functie van secretaris gaan vervullen. Hanneke heeft de taak van voorzitter van Nienke overgenomen.

Het nieuwe bestuur is daarmee:
Hanneke Leegwater – Voorzitter
Han Mertens – Secretaris
Remie Janssen – Penningmeester

Rubisco bestuurswissel

Per 25 juli hebben er enkele wijzigingen plaatsgevonden in de bestuurssamenstelling van Rubisco.

Stan Oome en Dorieke Grijseels zijn afgetreden als bestuurslid. Wij willen hen hartelijk bedanken voor hun inzet en enthousiasme. We wensen hen verder veel geluk!

Heel blij zijn wij met de goede versterking die hier voor in de plaats is gekomen: Hanneke Leegwater is begonnen als Bestuurslid Intern en Remie Janssen als Penningmeester. We kijken uit naar de samenwerking!

Het volledige bestuur:
Nienke Nobel – voorzitter
Marije van der Knaap – secretaris
Remie Janssen – Penningmeester
Hanneke Leegwater – Bestuurslid Intern

Afscheid Roel

Na 3 jaar heeft Roel besloten te stoppen met Rubisco. Op de afgelopen jaarvergadering heeft hij officieel afscheid genomen van het bestuur. We zijn Roel erg dankbaar voor zijn inzet in de afgelopen jaren.

Met het vertrek van Roel was er een nieuwe contactpersoon SBON nodig. Deze taak zal nu vervuld worden door Nienke. Roel zal hierbij nog wel betrokken blijven als bestuurslid van SBON.

Rubisco zoekt bestuurslid

Rubisco is op zoek naar een nieuw bestuurslid!

Rubisco heeft als doel het faciliteren en ondersteunen van olympistische activiteiten. Rubisco onderhoudt het netwerk van oud-olympisten en biedt een rechtspersoon die aansprakelijkheid kan dragen bij grote activiteiten. Bovendien heeft Rubisco een aantal nieuwe activiteiten opgezet om het steeds groter wordende netwerk van oud-olympisten met elkaar in contact te houden.

Om dit werk voort te kunnen zetten, is Rubisco op zoek naar een nieuw bestuurslid. Heb je interesse? Stuur dan voor 28 februari een kort cv en een korte motivatiebrief in met jouw visie op Rubisco in. Voor vragen kan je natuurlijk altijd mailen naar rubisco@biologieolympiade.nl

Top